Lumikiteelt löysin tällasen meemin, mihi sit päätin osallistuu.

Seijasiskolla on sisustushaaste: Tämä haaste on tarkoitettu Sinulle, jota koti ja sisustus vähänkään kiinnostaa.

Ilmoittaudu haasteeseen kommentoimalla tähän. Kuvaa jokin mielestäsi kaunis, tyylikäs, ehkä rakkain esine, yksityiskohta tai vaikkapa huone kodistasi. Laita kuva blogiisi ja myös haaste eteenpäin. Laita myös linkki sivuillesi siitä blogista, mistä olet löytänyt haasteen.

Minä Seijasisko olen tämän haasteen alullepanija. "Ajatus siitä, että voisi saada itsekkin ideoita muiden kotien kauneimmista yksityiskohdista tms. kiehtoo minua. Jutun ei niin kummoinen tarvitse olla, kuten ei ole minunkaan juttuni. Kuitenkin jotain sellaista, mistä itse pidät ja mikä on sinulle tärkeää."

Tässä on minun juttuni:

verhot181107.JPG

Tää kuva oj jo ollu plokis aikasemmi, mut munst se ny o meijä huusholli ainut "sisustukselline" kohta täl hetkel. Kovast olen kynttilöire ihmine kans, ja niit yleensä kovast meil o takam pääl ja keittiöski, mut ny näitte remppoje takkii o tullu siirrettyy ne varastoho käytännös kaik. Sisustust ei paljoo täs oo tullu miätittyy, ku pit jo tänä kesän lattiat ja seinät reppii poijes, mut se ny siirty sit ens kesähä...

Mut jos katotaa muute sit joku uus juttu, mitä ei viäl plokis ol ollu, paitti ehkä taustal jottai muut kuvates. Tää "kasvipöytä" olohuanees o sit yks, mist tykkään. Lissää vaa kasvei sais ol, vaiks tuntuu välil, et kaik vaa kärsivä jotenkis. Liika kuumaa (aurinko, patterin porotus), liika kylmää (tuuli, joka menee seinän läpitte), liika kuivaa, liika märkää... Juuh! Mut yritys o kova!

1093743.jpg

Tosa viäres o paikka kynttiläamppelil (tai siis on se siin nykki), mut ny o muit kasvei siin nii lähel, ettei sitä voi käyttää. Siit eläväst valost tykkään, mikä heijastuu kasvie lehrist. No, kaipa joskus viäl seki onnistuu, kuha saaraa näät rempat kaik poijes alt. =oD