1 kaupan mangokääretorttu
Täyte:
2 dl vispikermaa
2 dl maitorahkaa
raastettuu taloussuklaat
mustikoit (reilust)
mustaherukkamehuu
liivatejauhet
VAALEE
Aineet:
1 kaupan kuninkatarkääretonttu
Täyte:
1 prk Vanha ajan vaniljaa (330g)
1 dl mansikkajukurttii
½ pss Marianne-Crushii
varelmii (reilust)
mansikkamehuu
liivatejauhet
Lait mehu lämpeemää levyl, vaahrot kerma/vanilja sil aikkaa vaahroks ja tarvittaes maust sokeril. Lissää vaahtoho raastettu taloussuklaa/Marianne Crush ja marjat.
Lissää kuumennettuhu (ei keitettyhy) mehuhu tarvittava määrä liivatejauhet (katto ohjeet purkin kyljest) ja sekot nii, et aine o liuennu nesteesee kokonas. Sekot koko aja. Ot neste poijes levylt ja sekot viäl pikkase aikkaa, et neste vähä jäähtyy. Yhrist sit tää liivateliämi vaahtoho ja sekot hyvi, mut varovast. Ei saa liija kauaa sekotel, ettei lähre hyytymää siin jo.
Kaar täyte kulhon keskel (torttuviipaleitte pääl) ja tasot pinta kääretorttuviipaleire tasol. Hyyryt kokonaisuus kunnol kylmäs, mialuite seuraavaam päivähä. Enne tarjoiluu kumoo kakku vuuast tarjoiluastiaha.
Kommentit