Huh-huijaa! Mite sitä osaaki ol nii hikisen kostee keli, vaiks aurinkoo ei ol näkynykkää lainkaa. Herättii ajois aamul, et oltaisis ehritty laatottamaa kuistin lattia, mut eihä se nii menny. Lamppujellaiton kans tul onkelmii ja tavarat ol hukas, ja vet sato kaatamal... Juuh!

No, saatii me sit sentäs jottai aikasekski. Siit myähemmi. Kissil olen villapaitaa lenkeil pitäny, et pysyis suurin osa turkist kuivan ja se onki aika hyvi auttanu. Tassut sit onki eri asia:

1804688.jpg

Ehtivä sit sopivast tosiaa kuivumaha enne seuraavaa lenkkii, jollo siis kastuvat taas uurestas. No, onneks ei näyt Kissii ittees mitenkää haittaava. Ei ol mikkää vilukissakoira, niinku meijä Mimi.

Syätti ja sit isäntä pakkas laukkus ja firman toimiston kaut ajettii ja viäl Motonetist ilmansuaratin hankkimas, ku Biltemas ei ol oikkiallaissii. Täytyy kokeil, mite sen sais vaihrettuu ja sit käyr katsastuttamas auto - täs jossaiv välis. Mut hirvittäväs kaatosattees isäntä sit kiireest autost hyäkkäs ulos ja lentokentän katoksen suajii kipittel. Kesätakkiki ol unohtunu Kiinaa, mut eipä sitä ol täsä tätä päivää enne tarvittukkaa. Meinas, et lyhythihasel pairal ny tarkenee kämpil saak. Ja tarkeneeki varmaste. Kiinas näyttäis Olympiahuumas olevanki melkose lämmint.

Koton sit pikkase siivoust, ku kaik tyäkalut ja vermeet ol pisim pitki, tiskikonekki pääl ja pullat uunihi. Seuraavaks koiraviarait tulos, ku saaraa veljen Nella-pinseri viikollopuks hoitoo. Iha kiva juttu!

Upeet viikolloppuu kaikil!